Tietoa minusta

Koulutus

Afrikka

Opettamassa Swazimaassa.

Opiskelen ravitsemustieteitä ja urheiluravitsemusta Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Valmiiksi olen saanut Ravitsemustieteen ja urheiluravitsemuksen perusopinnot. Tällä hetkellä kesken on Ravitsemustieteen aineopinnot.

Aiemmalta koulutukseltani olen luokanopettaja ja erityisluokanopettaja. Minulta löytyy myös yliopiston psykologian perusopinnot (25op) Tampereen yliopistolta sekä Crossfit’n level 1-pätevyys.

Olen toiminut opetusalalla vuodesta 2005 erilaisissa tehtävissä ja viimeiset seutsemän vuotta olen ollut liikuntapainoteisessa Haagan peruskoulussa yläkoulun erityisluokanopena. Olen toiminut myös tutkimusharjoittelijana Helsingin yliopistossa tasa-arvo ja yhdenvertaisuustyössä, koska minua kiinnostaa tieteellinen tieto, yksilöllisyys ja yksilön hyvinvointi. Kaikki kirjoitukseni tällä sivustolla nojaavat tieteellisesti tutkittuihin lähteisiin ja tarkastelen jatkuvasti kriittisesti myös omaa ajatteluani.

 

Washington

Washington 2014

Urheilu-ura

Urheilu-urani alkoi vuonna 2004 amerikkalaisesta jalkapallosta ja lippupallosta, sitä ennen olin pelannut jalkapalloa yli 10 vuotta ja heiluin salilla perus punttipatena. Mieleenpainuvimmat muistot urheilu-uralta ovat tähän mennessä lippupallon MM-kisat Etelä-Koreassa 2006 ja amerikkalaisen jalkapallon kausi 2014 USA:n pääsarjassa Chicago Forcen riveissä. Lopetin amerikkalaisen jalkapallon vuonna 2015 EM-kisoihin.

 

Paula

Unbroken 2016.

”Tällä hetkellä harrastan crossfit:ia kuudetta vuotta, olen ollut muutamissa kisoissakin. Harjoittelen yhdeksän kertaa viikossa ja se aiheuttaa ravitsemukselle suuria vaatimuksia. Kun löysin omat tarpeeni vastaavat määrät, ravintoaineet ja ajoitukset, sain uusia ulottuvuuksia treeneihin ja innostuin auttamaan muitakin löytämään saman olotilan.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: