Myytävät tuotteet

Ravintoanalyysi 90€

Sisältää kattavan analyysin syömäsi ravinnon makro-ja mikroainejakaumasta sekä niiden saannin vertailun suomalaisiin suosituksiin nähden. Edistääkö se terveyttäsi? Laskeeko tai nostaako se painoasi? Miten se vaikuttaa treenaamiseen?


2kk PAKETTI: ravintoanalyysi + ruokavalio + ajoitus treenien suhteen 185€ (ilman analyysia 135€)

Sisältää kattavan analyysin syömäsi ravinnon makro-ja mikroainejakaumasta sekä niiden saannin vertailun suomalaisiin suosituksiin nähden. Edistääkö se terveyttäsi? Laskeeko tai nostaako se painoasi? Miten se vaikuttaa treenaamiseen? Lisäksi sinulle laaditaan helppokäyttöinen, henkilökohtainen ruokavalio, joka auttaa sinua jaksamaan arjessa ja treeneissä. Aterioiden ajoitus optimaalisesti treenien suhteen parantaa suorituskykyä ja auttaa jaksamaan treenit alusta loppuun, jolloin tuloskehitys optimoituu. Lisäksi ruokavaliolla vastataan haluamaasi painotavoitteeseen. (2kk seuranta)


3kk PAKETTI: Ravintoanalyysi + ruokavalio + ajoitus treenien suhteen 225€ (ilman analyysia 200€)

Sisältää kattavan analyysin syömäsi ravinnon makro-ja mikroainejakaumasta sekä niiden saannin vertailun suomalaisiin suosituksiin nähden. Edistääkö se terveyttäsi? Laskeeko tai nostaako se painoasi? Miten se vaikuttaa treenaamiseen? Lisäksi sinulle laaditaan helppokäyttöinen, henkilökohtainen ruokavalio, joka auttaa sinua jaksamaan arjessa ja treeneissä. Aterioiden ajoitus optimaalisesti treenien suhteen parantaa suorituskykyä ja auttaa jaksamaan treenit alusta loppuun, jolloin tuloskehitys optimoituu. Lisäksi ruokavaliolla vastataan haluamaasi painotavoitteeseen. Pidempi seuranta-aika mahdollistaa reagoinnin elämäntilanteiden muuttumiseen tai tuloskehityksen loppumiseen. (3kk seuranta)


4kk PAKETTI: Ravintoanalyysi + ruokavalio + ajoitus treenien suhteen 260€ (ilman analyysia 235€)

Sisältää kattavan analyysin syömäsi ravinnon makro-ja mikroainejakaumasta sekä niiden saannin vertailun suomalaisiin suosituksiin nähden. Edistääkö se terveyttäsi? Laskeeko tai nostaako se painoasi? Miten se vaikuttaa treenaamiseen? Lisäksi sinulle laaditaan helppokäyttöinen, henkilökohtainen ruokavalio, joka auttaa sinua jaksamaan arjessa ja treeneissä. Aterioiden ajoitus optimaalisesti treenien suhteen parantaa suorituskykyä ja auttaa jaksamaan treenit alusta loppuun, jolloin tuloskehitys optimoituu. Lisäksi ruokavaliolla vastataan haluamaasi painotavoitteeseen. Useamman kuukauden seuranta-aika mahdollistaa reagoinnin elämäntilanteiden muuttumiseen tai tuloskehityksen loppumiseen. Sisältää todennäköisesti loma-ajan, jolle rakennetaan oma ruokavalio. (4kk seuranta)


Yksittäinen tapaaminen 80€ + alv. = 99,20€

Voita varata ajan keskustellaksesi mistä tahansa ravitsemukseen liittyvästä asiasta. Tapaamisen kesto 2h.

%d bloggaajaa tykkää tästä: