Asiakaskokemuksia

Ihmisten lähtökohdat ja tavoitteet vaihtelevat melko isosti ja tavoitteet saavutetaan usein eri reittejä. Koen kunnia-asiana työskennellä yhdessä jokaisen kanssa, jotta saavutamme asetetut tavoitteet. Tässä joitakin kokemuksia erilaisista yksilöistä erilaisine lähtökohtineen ja tavoitteineen.


Laura

Kuva @tanakole

”Ruokavalion avulla oma treeneissä sekä arjessa jaksaminen on noussut. Opin suhteuttamaan syömistäni paremmin vastaamaan päivän energiantarvetta huomioiden treenien ajankohdan suhteessa syömiseeni. Parasta on se, että sunnitelma rakennetaan oman ruokapäiväkirjan pohjalta, jolloin saan itse päättää mitä syön. Ja positiivisena palautteena vielä se, että oon saanu aina kysyä ja vastaus on tullut tosi nopeesti takasin ja vielä äärimmäisen perusteellisesti, siitä iso peukku.” Laura R.


Kuva @332Hannu

”Olen saanut jaksamista treenaamiseen, voimat ovat lisääntyneet ja lihasmassaa on tullut lisää. Energiatasot on noussu. Ruokavalio on ollut helppo käyttää ulkomailla työreisuilla,koska saan itse valita, mitä syön.” Niku U.


Takomo

Kuva @terokotilainen

”Kun olen aloittanut tämä ruokavalio, minulla on tullut enemmän energia ja unilaatukin parani. Varsinaisesti minulle itselleni on ollut aika vaikeaa välittää terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta. Olen syönyt yksipuolisia ruokia, esim. enemmän hiilaria ja vähän proteiinia. Paulan ansiosta olen saapunut tavoitteeseeni eli jaksaa treenit loppuun asti sekä tiedän, miten syödä riittävästi ja monipuolisesti. Ja tietenkin minun vartalo saa kaikkia tarvitsemiaan aineita ja olo on parempi ja energisempi koko päivän. Kiitos oikein paljon, en tiedä, mitä tekisin ilman sinua :)” Filsan A.


”Olotilassa huomasi muutosta jo ensimmäisen viikon aikana eli ei tullut näläntunteita, kun oppi syömään jo aamusta tarpeeksi hiilaria sekä priorisoi sen, että söi ehdottomasti 5 krt/päivä eli välipalan myös. Oon huomannut omassa olotilassa parannusta sen osalta, että ehkä olo on ollut pirtsakampi ja ettei herkkuhimoja enää. Oon tykänny siitä, että oot kysynyt tuntemuksia pitkin tätä projektia ja että vaikutat persoonana välittömältä eli on ollut itselläkin helppo kysyä jotain, jos on alkanut mietityttämään. Ja oon kyllä aina saanut vastauksen, ja tullut oppia lisää sekä ns. väärän tiedon oikaisuja, mikä taas on ollut palkitsevaa, kun huomaa ne muutokset omassa kropassa ja olotilassa. Koen, että olen saanut rahoilleni vastinetta. Ja plussaa tähän tuo varmasti se, että itse urheilet, jolloin sun omat kokemukset on myös olleet hyviä pointteja havainnollistamaan asioita.” Heini E.


Kuva @332Hannu

”Elämäni ensimmäinen ravintoanalyysi tehty! Sain tarkkaa ja tärkeää tietoa ruokavaliostani, ruoka-aineiden imeytymisestä ja käytännön ohjeita, miten pitäisi syödä, jotta jaksaa treenata paremmin. Suuret kiitokset Paulalle! Suosittelen!” Päivi K.


Kuva @332Hannu

”Minulla oli lähtökohtana painonpudotus, kun mietin ruokavalioanalyysia. Ruokapäiväkirjan pohjalta tehty ruokavalio on auttanut siinä tosi paljon. Ruokavalion ansiosta olen huomattavasti pirteämpi ja energiaa riittää koko päiväksi. Sain myös hyvät ohjeet, miten suhteuttaa syöminen niin lepo- kuin treenipäivinä.” Mika P.


Kuva @332Hannu

 ”Ruokavalio on auttanut minua syömään säännöllisesti ja monipuolisesti. Olen koko päivän energinen, eikä mitään suuria verensokerin laskuja ja ”nälkäkiukkuja” enää ole. Jaksan treeneissä paremmin ja palaudun nopeammin. Ruokavalion noudattaminen on helppoa, kun siinä ei ole mitään rajoituksia. Paula on kannustava ja perusteellinen valmentaja. Olen kokeillut monenlaisia ravintovalmennuksia ja tämä on ollut niistä paras. Kiitos!” Maria P.

”Ruokavaliota on ollut helppo noudattaa ja se on auttanut merkittävästi treeneissä ja sen avulla olen oppinut tasaisen ruokailurytmin. Parasta koko prosessissa on ollut asiakaslähtöisyys: ruokavalio tehtiin tukemaan omia tavoitteitani ja omien toiveideni mukaisesti ja Paulalta on saanut tukea koko prosessin ajan. Ruokavalion hankkiminen on ollut parhaimpia päätöksiäni ja koen että vihdoin ruokavalio tukee treenaamistani ja päivittäistä jaksamistani. Tytti K.


Olen jo pitkään halunnut avukseni crossfittia harrastavan henkilön, joka on perehtynyt ravitsemustieteeseen. Vihdoin löysin nämä kaksi asiaa samassa paketissa. Vasta ruokavalion fiksauksen jälkeen tajusin, että miltä mielessä ja kehossa voi parhaimmillaan tuntua kun syö niin kuin pitää. Ja että se olo voi todella kestää koko päivän, joka päivä. Ja miten treeni kulkee, kun energiavarastot on täynnä. Olen saanut kullanarvoista apua ja mikä tärkeintä, ihmiseltä ihmiselle. Kiitos <3. Annika K.


29134812_10156101459768815_2115395057_n”Meillä naisilla liittyy ruokaan ja ruokavalioon usein ulkonäkökeskeisyys ja maailma suoltaakin mitä erilaisempia dieettejä useammasta eri kanavasta. Mä olen onneksi aina ollut melkoisen sinut itseni ja oman kroppani kanssa, joten en erilaisiin hömpötyksiin ole lähtenyt mukaan. Okei, no yhden kerran kokeilin hetken vähähiilarista, mutta onneksi nopeasti ymmärsin tangon yli kontatessani, että crossfit ja hiilarittomuus eivät oikein kulje käsi kädessä.

Jo pitkän aikaa mua oli kuitenkin kaivertanut ajatus ruokavaliosta, joka auttaisi jaksamaan paremmin niin treeneissä kuin arjessakin. Haasteena vain on ollut, mistä löytää oikea ihminen tähän? Apu löytyi lähempää, kuin osasin kuvitellakaan eli omalta kotiboksilta Takomolta. Mä olen aina ihaillut Paulan intohimoista paneutumista kaikkeen mitä hän tekee, sillä se tulee suoraan sydämestä. En epäillyt hetkeäkään tarttua Paulan apuun.

Nyt takana on muutama viikko uuden ruokavalion noudattamista ja mä olen huomannut jo nyt sen tuomat muutokset. Päällimmäisenä on ollut hyvän olon tunne. Mä olen tuntenut itseni energiseksi ja virkeäksi ilman nälän tuomia piikkejä, aineenvaihdunta käy kovaa ja treeneissä olen jo nyt huomannut, että kone käy paremmin. Ja mikä parasta, ruokavalio on helppo noudattaa eikä pidä sisällään rajoitteita. Minun tehtävänä on huolehtia,että syön riittävän usein ja että makrot jakautuvat oikein.

Ei ole myöskään ollut sellaista mieltä askarruttavaa asiaa, mitä en Paulalta voisi kysyä. Hänestä huokuu innostus ravitsemuksesta ja meidän asiakkaiden hyvinvoinnista, sitä ei voi jäädä huomaamatta. Mä toivon hartaasti, että tämä ruokavalio ja olotila on tullut jäädäkseen.” Saija G.

 


%d bloggaajaa tykkää tästä: